Kereszteződések, választások, döntések

Pillangók a gyomorban…

Az ablaknál állva látom életemet, ahogyan peregnek a percek, telnek az évek. Egészen picinyke lány vagyok még, kit nevelgetek nagy bátran, hogy felnőve majd csodaszép és boldog élete legyen. Játszom az állatokkal, sétálok az erdőben. Később barátokkal focizom a pályán, nagyokat röhögve, bandába állva gyalogolunk haza a szomszéd faluból. Eljön az iskolaváltás, másik falu másik város…Első szerelem a maga összes szépségével és nehézségével, félelmével együtt. Új barátok, új életvitel, újra költözés, újabb város, újabb szerelem, újabb barátok, újabb költözés, újabb városrész, újabb  szerelem…és újabb és újabb és újabb és újabb.

S most itt állok, múltamnak és jövőmnek jelen pillanatában, összegezve életem történeteit. Oly szép minden! Javíthatatlan vagyok. Nem tudom az életemet nem szeretni. Nem tudom nem észrevenni a tavasz szépségét, a gyomrom tájékán napok óta repkedő pillangókat. Mert szerelmes vagyok. Szerelmes, szerelmes, szerelmes! Nem egy újabb férfiba, újabb városba, újabb baráti körbe. Az életembe vagyok menthetetlenül szerelmes. Kívülről nem is tudom elképzelni minek látszhat ez az egész…

 • Biztosan szív valamit…
 • Álspirituális maszlagokkal szórakozik
 • Kívülre ezt mutatja, miközben milyen szar élete lehet
 • Valami nem stimmel…
 • Lehet, hogy tényleg úgy van, ahogy mondja?
 • stb…stb…stb…

Nem tudom, tényleg. Sok problémám van, eszembe sem jut tagadni. Naponta szembesülök nehézségekkel és megoldandó feladatokkal. Ha nem is minden napra, de minden hétre jut valami rossz hír hozzám közel állókról. Mégis. Itt állok az ablaknál, és határozottan érzem, hogy pillangók repkednek a gyomromban. Ez már szerelem. Csendes, megnyugvó és békés…Jóleső, megértő szerelem. 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Dehülyenevettaláltál 😀 Mikor, mit találok itthon, azt beszedem 😀

 2. Sztrojka Pere says:

  jól van… mi a cucc neve? 🙂

 3. Nagy Erika says:

  Istvánom! Annyira köszönöm, hogy ilyen híven követed az életemet! Hálás vagyok érte, igazán, komolyan szívet melengető:) Sok puszit küldök <3

 4. István Kovács says:

  Hála Istennek már azt hittem valami komolyabb baj.Szeresd is magad,mert senki nem fog úgy szeretni. Szerelmes vagy az bizony jó érzés, szerintem a betegséged is lehet oka. Ugyanis ha az ember át él ilyen műtős és egyéb hasonló dolgot már nem tinédzser korban, hajlamos lesz önmagához ragaszkodni! További kellemes szerelemérzést! Puszi neked!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!